Min hockeykarriär startade när jag var i femårsåldern, har alltså ca 40 år bakom mig i ishockeyns underbara värld. Min karriär som spelare räckte upp till elitserien i HV71 i flera säsonger och landslagsspel. Har därefter haft uppdrag som tränare i flera klubbar under ca 15 år från J20 Elit upp till A-lagstränare från div. 3 till spel i Allettan.

Jag har varit med och utvecklat många unga, och i vissa fall mycket framgångsrika spelare, ett mycket viktigt jobb som bör genomföras i varje klubb för att kunna fylla på med egna talanger.


VILL DU KOMMA VIDARE I KARRIÄREN SOM SPELARE?
Jag erbjuder nu som agent unga och seniorspelare att finna lämpliga utvecklingsmöjligheter inom den egna klubben eller i andra klubbar. Jag kommer att kontraktera ett begränsat antal spelare i olika karriär- och åldersnivåer.

Seriöst satsande klubbar hör löpande av sig om spelare, ett pussel som läggs över en lång tid. Det är ett långt förarbete och det gäller att vara med så tidigt som möjligt när den egna säsongen är avslutad. Du som vill vara med i pusslet, hör av dig så får vi se om vi kan passa ihop.

Hälsningar
Dennis Ström-Birgersson

Besök även DennisMurare på www.dennismurare.se